Εντυπωσιακό ρουμπίνι σε σχήμα καρδιάς
Ρουμπίνια Gold Experts

Τα  ρουμπίνια πήραν το όνομα τους από μία λατινική λέξη που η ρίζα της σημαίνει «κόκκινο». Πήραν το όνομά τους από εκεί εξαιτίας του χαρακτηριστικού κοκκινωπού χρώματος που έχουν. Άλλα από αυτά είναι περισσότερο κόκκινα και άλλα λιγότερο.

Οι διαβαθμίσεις αυτές του χρώματος οφείλονται στο πόσο το καθένα από αυτά περιέχει το στοιχείο χρώμιο. Το χρώμιο είναι εκείνο  το οποίο προσδίδει το κόκκινο χρώμα στα ρουμπίνια. Έτσι ανάλογα με το πόσο χρώμιο περιέχει κάθε συγκεκριμένη πέτρα , διαφοροποιείται και η ένταση του χρώματός της.

Όπως και τα διαμάντια έτσι και τα ρουμπίνια ανήκουν στην κατηγορία των πολύτιμων λίθων. Αποτελούν δηλαδή προϊόντα  με μεγάλη  ανθεκτικότητα αλλά και με μεγάλη αξία.  Λόγω του χαρακτηριστικού και έντονου χρώματός τους συνηθίζουν να χρησιμοποιούνται στην κατασκευή κοσμημάτων αλλά και στην κατασκευή ρολογιών. To ρουμπίνι είναι ιδιαίτερα πολύτιμο για αυτούς ακριβώς τους παραπάνω λόγους και για αυτό και υπάρχουν και πολλά ορυχεία εξόρυξης ρουμπινιών.

Στην Gold Experts αγοράζουμε και πουλάμε ρουμπίνια και κοσμήματα με ρουμπίνια, μετά από μια έγκυρη εκτίμηση της αξίας τους και μέσα από διάφανες και σύγχρονες διαδικασίες, με την παρουσία φυσικά του πελάτη. Όλες οι συναλλαγές γίνονται με γνώμονα το αμοιβαίο συμφέρον και την εξυπηρέτηση σας.

Γυναικείο κολιέ με ρουμπίνι
Αγορά Πώληση Ρουμπινιών Αθήνα