Αγορά χρυσού κοσμήματος για το χέρι
Πώληση Χρυσαφικών Gold Experts

Έχετε αποφασίσει να αποχωριστείτε μέρος των χρυσαφικών σας. Θωρείτε πως η πώληση των χρυσαφικών σας αποτελεί τη λύση στο οικονομικό σας πρόβλημα; Ακολουθείστε τα επόμενα βήματα για να το κάνετε σωστά:

  • Καταρχήν επιλέξτε κατάστημα που να ασχολείται αποκλειστικά με αγορές και πωλήσεις χρυσαφικών και άλλων πολύτιμων μετάλλων.
  • Φροντίστε να γνωρίζετε εκ των προτέρων το βάρος των χρυσαφικών που έχετε σκοπό να πουλήσετε. Εάν τα χρυσαφικά σας πιστεύετε ότι έχουν κάποια αξία μεγαλύτερη από το βάρος τους σε χρυσό, τότε φροντίστε να επισκεφτείτε έναν εκτιμητή.
  • Μην αμελήσετε να δείτε ποια είναι η διεθνής τιμή πώλησης του χρυσού.
  • Στο κατάστημα που θα επιλέξετε φροντίστε να ζυγιστούν τα χρυσαφικά μπροστά σας.
  • Φροντίστε να παραλάβετε τα απαραίτητα έγγραφα πώλησης των χρυσαφικών σας.

Στην Gold Experts ασχολούμαστε εδώ και 30 χρόνια με τις αγορές και πωλήσεις χρυσαφικών και πολύτιμων μετάλλων. Η πολυετή μας παρουσία στο χώρο σας εγγυάται την καθόλα νόμιμη πώληση των χρυσαφικών σας. Το κατάστημα μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό που μπορεί και να εκτιμήσει και να υπολογίσει με ακρίβεια την αξία των χρυσαφικών σας. Όλες οι συναλλαγές γίνονται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες και με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για σας.

Συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, μπορούμε να προβούμε σε μια πρώτη εκτίμηση της αξίας των χρυσαφικών σας, χωρίς να χρειάζεται να μας επισκεφτείτε.

Αγορά χρυσών κοσμημάτων και χρυσαφικών
Πώληση Χρυσαφικών Αθήνα