Χρυσές λίρες Αγγλίας
Αγορά Χρυσών Νομισμάτων Gold Experts

Η Gold Experts ειδικεύεται από το 1984 στην αγορά χρυσών νομισμάτων από όλο τον κόσμο. Χρυσά δολάρια, χρυσά μάρκα, χρυσά φράγκα και όλα τα χρυσά νομίσματα που έχουν κυκλοφορήσει ανά τον κόσμο.

Η απλότητα των διαδικασιών, η εχεμύθεια και ασφάλεια σε όλες τις συναλλαγές χρυσών νομισμάτων χαρακτηρίζει την εταιρεία μας. Η αγορά χρυσών νομισμάτων γίνεται στο κατάστημα μας με γνώμονα την σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη.

Σε μας θα βρείτε τις καλύτερες τιμές χρυσών νομισμάτων με διαφάνεια και εγκυρότητα στις συναλλαγές σας.

Μεξικάνικο χρυσό νόμισμα πέσος

Στο Μεξικό το 1910, για να τιμήσουν τα εκατό χρόνια από την  ανεξαρτησία τους από την Ισπανία, έστησαν στο κέντρο της πόλη του Μεξικού μια κολώνα με ένα άγαλμα στην κορυφή της. Το άγαλμα ήταν 6,7 μέτρων και απεικόνιζε την «φτερωτή νίκη» (από το ελληνικό σύμβολο). Δέκα χρόνια μετά κόπηκαν τα πρώτα χρυσά νομίσματα που είχαν στην μία όψη τους το άγαλμα. Τα χρυσά νομίσματα ήταν των 5, 10 και πενήντα πέσος. Στην αγορά χρυσών κοσμημάτων έχουν σήμερα περίοπτη θέση.

Αγορά χρυσών Αυστριακών νομισμάτων

Έως και της αρχές του εικοστού αιώνα το δουκάτο αποτελούσε το κυρίαρχο νόμισμα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Το βάρος του υπολογίζεται σε 3,4909 γραμμάρια καθαρού χρυσού. Τα πρώτα δουκάτα εμφανίστηκαν το 1140 στην Ιταλία. Στην φωτογραφία βλέπεται χρυσό αυστριακό δουκάτο του 1915 με τον αυτοκρατορικό αετό.  Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η ζήτηση τους στη αγορά χρυσών νομισμάτων.

χρυσά νομίσματα 20 δολαρίων

Το χρυσό νόμισμα της φωτογραφίας είναι για το Double Eagle έκδοσης 1933, που αποτελεί ένα από τα πιο σπάνια νομίσματα των ΗΠΑ. Η τιμή στην αγορά χρυσών κοσμημάτων ανέρχεται στα 7,6 εκατομμύρια δολάρια. Ήταν η τελευταία παρτίδα στην αμερικάνική αγορά χρυσών νομισμάτων. Τα χρυσά αυτά νομίσματα δεν κυκλοφόρησαν ποτέ. Τα περισσότερα από αυτά οδηγήθηκαν στο χυτήριο πολύτιμων μετάλλων το 1937. Εκτός από μερικά που έκαναν φτερά λίγο πριν λιώσουν.

Αγορά Χρυσών Νομισμάτων Αθήνα