Χρυσές λίρες Αγγλίας
Αγορά Χρυσών Λιρών Gold Experts

Η επενδυτική αγορά χρυσών λιρών θεωρείται μία από τις πιο σταθερές και μακροχρόνιες επενδύσεις. Χρυσές λίρες εκδίδουν ακόμη και σήμερα αρκετές χώρες όπως η Αγγλία, η Αίγυπτος και η Τουρκία. Κάποιες άλλες πολύ γνωστές αντικαταστάθηκαν από το Ευρώ, όπως η ιταλική και η ιρλανδική λίρα.

Σήμερα στην αγορά χρυσών λιρών εννοούμε κυρίως την αγοροπωλησία των αγγλικών λιρών. Η παραγωγή των σύγχρονων αγγλικών λιρών έχει ξεκινήσει από το 1817 και τυπώνονται από το Βρετανικό Βασιλικό Νομισματοκοπείο. Στις όψεις του χρυσού νομίσματος τυπώνονται οι εκάστοτε βασιλείς και κάποια μέλη των οικογενειών τους.

Η αγορά χρυσών λιρών είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη στην ευρωπαϊκή ήπειρο και γίνεται μέσω τραπεζικών ιδρυμάτων και ιδιωτικών καταστημάτων με άδεια αγοράς και πώλησης χρυσού (ανταλλακτήρια χρυσού).

Στην Gold Experts η αγορά και η πώληση χρυσών λιρών γίνεται εύκολα, γρήγορα και με διαφάνεια. Η διαδικασία είναι απλή. Ειδικός εκτιμητής ελέγχει την γνησιότητα των λιρών και  απαιτείται μόνο η επίδειξη της ταυτότητας και το ΑΦΜ για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Η τιμή καθορίζεται από το δελτίο τιμών χρυσού και χρυσών νομισμάτων που εκδίδει η Τράπεζα της Ελλάδος. Σε μας θα βρείτε τις χαμηλότερες προμήθειες της αγοράς σε όλη την Αθήνα.

Η 30άχρονη εμπειρία μας στις συναλλαγές χρυσών νομισμάτων και ειδικά στις πωλήσεις και αγορές χρυσών λιρών, καθιστά την εταιρεία μας εγγύηση για τις συναλλαγές των πελατών μας. Στην Gold Experts μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε χρυσές λίρες με άνεση και χωρίς να σας απασχολήσει τίποτα.

Χρυσή λίρα Ελισάβετ Β μπροστινή όψη
Χρυσή λίρα Γουλιέλμος Δ μπροστινή όψη
Χρυσή λίρα Γεώργιος Δ μπροστινή οψη
Χρυσή λίρα Γεώργιος Γ μπροστινή όψη
Χρυσή λίρα Βικτωρία μπροστινή όψη
Επετειακή λίρα Αγγλίας 1989
Αγορά Χρυσών Λιρών Αθήνα