Αγορά πέντε χρυσαφικών στην Αθήνα
Αγορά Xρυσαφικών Gold Experts

Όπως είναι γνωστό, τα χρυσαφικά εκτός από αντικείμενα ιδιαίτερης ομορφιάς και στολισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν και επενδυτική κίνηση. Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι στην πώληση και αγορά χρυσαφικών είναι πολύ εύκολο να βρεις κάποιον που θα σου δώσει μια καλύτερη τιμή από αυτήν της αγοράς. Η πραγματικότητα όμως είναι ιδιαίτερα περίπλοκη.

Πολλοί πιστεύουν ότι βρίσκεται εύκολα πωλητής σε ένα χρυσαφικό μεγάλου σχεδιαστή και μεγάλης αξίας. Δεν είναι όμως εύκολο να πείσεις κάποιον για την επενδυτική αξία ενός κοσμήματος. Η αγορά χρυσαφικών όσο εύκολα και αν γίνεται από ένα κοσμηματοπωλείο άλλο τόσο δύσκολα μετατρέπεται σε πώληση.

Αν τα χρυσαφικά δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη αξία η καλύτερη λύση είναι το λιώσιμο τους και η εκταμίευση της αξίας του χρυσού που περιέχεται στα χρυσαφικά. Σε περίπτωση που πρόκειται για κράμα μετάλλων, τότε θα πάρετε λιγότερα χρήματα από ότι υπολογίζατε. Αν πάντως γνωρίζετε την χρηματιστηριακή του αξία και το βάρος του σε χρυσό μπορείτε και μόνοι σας να εκτιμήσετε την αξία του.

Στην Gold Experts έχουμε αναπτύξει μια προηγμένη αγορά χρυσαφικών, με έμπειρους εκτιμητές και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό πάνω στις αγορές και πωλήσεις χρυσαφικών. Με ειλικρίνεια και απόλυτη εχεμύθεια αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την εκτίμηση της αξίας των χρυσαφικών σας και σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για σας. Στην Gold Experts γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι η οποιαδήποτε συναλλαγή θα έχει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για σας και έχετε την εγγύηση των των 10.000 και πλέον συμβολαίων που έχει συνάψει η εταιρεία μας από το 1985, οπότε και λειτουργεί με νόμιμη άδεια στην Αθήνα.

Αγορά χρυσού κοσμήματος
Η τιμή του χρυσού
Αγορά 2 χρυσών ρολογιών
Αγορά Χρυσαφικών Αθήνα