Ασημένιο νόμισμα διπλής όψης
Αγορά Ασημένιων Νομισμάτων Gold Experts

Η αγορά ασημένιων νομισμάτων αποτελεί ένα χώρο όπου κυκλοφορούν και αλλάζουν χέρια, πολλά διαφορετικά νομίσματα. Αν και τώρα πια δεν εκδίδονται από καμία χώρα ασημένια νομίσματα, λόγω του ότι φθείρονται εύκολα, παρά ταύτα στο παρελθόν όλες σχεδόν οι χώρες έχουν κόψει ασημένια νομίσματα.

Η συμμετοχή στην αγορά ασημιού ως συλλέκτης νομισμάτων αποτελεί μια διαδικασία που χρειάζεται εμπειρία, γιατί διαφορετικά ενδέχεται να πέσει κάποιος θύμα απάτης.

Στην αγορά ασημιού Gold Experts, ακολουθούμε απόλυτα διάφανες διαδικασίες, τόσο στην πιστοποίηση της καθαρότητας σε ασήμι των νομισμάτων, όσο και στην εκτίμηση της αξίας τους. Χρησιμοποιούμε ζυγαριά ακριβείας, μαγνήτες και ότι άλλο μέσο απαιτείται για την διασφάλιση της ακρίβειας της εκτίμησης.

Στην Gold Experts οι πωλήσεις και αγορές ασημένιων νομισμάτων αποτελεί εδώ και τριάντα χρόνια αντικείμενο καθημερινής δραστηριότητας. Μη διστάσετε να επισκεφτείτε το κατάστημα μας για να επενδύσετε σε ασημένια νομίσματα ή να προχωρήσετε σε πώληση των ασημένιων νομισμάτων που έχετε στην κατοχή σας.

Παλιά ασημένια νομίσματα
Ελληνικά ασημένια νομίσματα
Αγορά Ασημένιων Νομισμάτων Αθήνα