Σκαλιστά ασημένια δαχτυλίδια
Αγορά Ασημένιων Κοσμημάτων Gold Experts

Τα ασημένια κοσμήματα αποτελούν το πιο διαδεδομένο μέταλλο στην κατασκευή κοσμημάτων. Και αυτό γιατί είναι μέταλλο πολύ μαλακό πάνω στο οποίο μπορούν να σκαλιστούν υπέροχες δημιουργίες. Η αγορά ασημένιων κοσμημάτων καλύπτει πάνω από το 50% του συνολικού αριθμού κοσμημάτων που κατασκευάζονται παγκοσμίως.

Η αγορά ασημένιου κοσμήματος κρύβει όμως και παγίδες. Επειδή το ασήμι είναι πολύ μαλακό υλικό, για την χρήση του στην κοσμηματοποιεία αναμειγνύεται με άλλα μέταλλα. Αυτό κάνει την νόθευση του εύκολη. Το πολύ γνωστό «925» που συνοδεύει τα ασημένια κοσμήματα, σημαίνει ότι το κόσμημα περιέχει ασήμι σε ποσοστό 92,5%.

Η εκτίμηση της αξίας ενός ασημένιου κοσμήματος είναι δύσκολο να γίνει από ερασιτέχνη στο σπίτι. Τις εκτιμήσεις αναλαμβάνουν ειδικοί στην αγορά ασημένιων κοσμημάτων και πολύτιμων λίθων. Ένας τέτοιος χώρος είναι και η Gold Experts.

Στην Αθήνα, εδώ και τριάντα χρόνια δραστηριοποιούμαστε στην πώληση και αγορά ασημένιων κοσμημάτων και άλλων αντικειμένων. Με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και εργαλείων, είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε με ακρίβεια την αξία των ασημένιων κοσμημάτων στην αγορά. Αγοράζουμε ασημένια κοσμήματα στην πραγματική τους αξία και με σεβασμό προς την περιουσία σας.

σετ με σκαλιστά ασημένια κοσμήματα
Ασημένιο κόσμημα για το δάχτυλο
Αγορά Ασημένιων Κοσμημάτων Αθήνα